ΛΕΜΟΝΑΔΑ ΓΙΑ ΒΑΠΤΙΣΗ! Η ΠΙΟ ΔΡΟΣΙΣΤΙΚΗ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΚΕΡΑΣΜΑ!

ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ ΛΕΜΟΝΑΔΑ-ΒΥΣΣΙΝΑΔΑ ΚΑΙ ΠΑΓΩΜΕΝΑ ΝΕΡΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ

ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΕ ΧΑΜΟΓΕΛΟ


Εγγύηση

Ποιότητας

100%

Εντυπωσιαστε τους καλεσμενους σας με ενα ομορφο καροτσι με λεμοναδα για βαπτιση…

Σε κάθε σημαντική στιγμή, οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά. Η προσθήκη ενός καροτσιού με λεμοναδα για βαπτιση, δεν είναι απλώς μια πρωτότυπη ιδέα, αλλά μια δήλωση φιλοξενίας και ποιότητας. Με την υπηρεσία μας, λεμοναδα για βαπτιση, προσφέρετε στους καλεσμένους σας όχι μόνο απεριόριστη ποσότητα απολαυστικής φρέσκιας λεμονάδας και βυσσινάδας αλλά και μια εμπειρία που θα τους μείνει αξέχαστη. Το έμπειρο και πάντα χαμογελαστό μας προσωπικό είναι εδώ για να εξυπηρετήσει κάθε ανάγκη, φροντίζοντας οι καλεσμένοι σας να απολαμβάνουν κάθε στιγμή της εκδήλωσής με ένα ποτήρι δροσιστική λεμονάδα στο χέρι.

Το πακετο λεμοναδα για βαπτιση περιεχει:

Απεριόριστη Λεμονάδα-Βυσσινάδα και παγωμένα νερά για Όλους: Προσφέρετε στους καλεσμένους σας απεριόριστη λεμονάδα-βυσσινάδα και παγωμένα εμφιαλωμένα νερά, διαθέσιμα καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Υπηρεσία με Χαμόγελο: Το έμπειρο και φιλικό μας προσωπικό εγγυάται την άριστη εξυπηρέτηση των καλεσμένων σας, προσθέτοντας μια ξεχωριστή πινελιά στην εκδήλωσή σας.

Ευελιξία και Μοναδικότητα: Μεταφέρουμε και στήνουμε το καρότσι λεμονάδας με ευελιξία σε οποιοδήποτε σημείο της εκδήλωσής σας, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία που θα μείνει αξέχαστη.

Πλήρης Εξοπλισμός: Παρέχουμε όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ για μια απόλυτη εμπειρία κυπελάκια, καλαμάκια, και χαρτοπετσέτες.

Ένα Δροσιστικό Κέρασμα: Ένα κέρασμα που σίγουρα θα δροσίσει και θα γεμίσει με ενέργεια τους καλεσμένους σας.

Προσφορά:


Για εκείνους που επιθυμούν ακόμη περισσότερο από απλά λεμοναδα για βαπτιση, προσφέρουμε ένα αποκλειστικό πακέτο συνδυασμού, το καρότσι παγωτού με καρότσι λεμονάδας (lemonade stand) μας.

Επωφεληθείτε από μια μεγάλη έκπτωση και προσθέστε μια δροσερή και γευστική πινελιά στην εκδήλωσή σας.

Γιατί να Επιλέξετε Εμάς:

Εξυπηρετούμε όλη την Αττική, φέρνοντας τη δροσιά και επαγγελματική εξυπηρέτηση σε κάθε γωνιά. Με εμπειρία σε πληθώρα εκδηλώσεων, από βαφτίσεις μέχρι εταιρικά events, εγγυόμαστε την απόλυτη ικανοποίηση των καλεσμένων σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να προσθέσετε λεμοναδα για βαπτιση και δημιουργήστε αξέχαστες αναμνήσεις για εσάς και τους καλεσμένους σας.

All rights reserved © 2024 | Κατασκευή ιστοσελίδων Magnetic Marketing Greece